Regndroppstekniken

 

Banbrytande aroma terapi i regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet från Young Living Essential Oils. Regndroppstekniken är ett fantastiskt redskap för massörer och kroppsterapeuter, men är också utmärkt för privatpersoner att utöva på familj och vänner. Är välgörande för rygg och nackbesvär. De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att självläka. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är Regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och för att åstadkomma känslomässig läkning. Regndroppsteknikbehandlingen balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer. Genom massage på fötternas ”vita flex” zoner och fjäderlätta strykningar över ryggen, med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång. Det unika med denna behandling är dess kraftfulla effekt, då bara essentiella oljor av terapeutisk grad används. Bara 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk grad, och det är Young Livings Minutiöst kontrollerade oljor. De 9 oljor som Används vid denna behandling kan vara välgörande för:

¤ Immunförsvaret ¤ Hjälpa till vid kyfos eller lordos ¤ Skolios ¤ Andra ryggbesvär ¤ Stress ¤ Välbefinnande och avslappning De Essentiella oljor som används vid Regndroppsteknik är:

Valor (Rosenträ, Blå Renfana, Frankincense och gran) eller Lavendel Oregano Timjan Basilika Cypress Vintergröna Mejram Pepparmint Aroma Seiz (basilika, cypress, mejram, lavendel, pepparmint)