Om Sthlm healing

 

Jag heter Kristin Ellingsen och jag är Reiki healer och Jin Shin Jyutsu behandlare. Jag har alltid försökt hjälpa människor när jag har sett att de behöver det. Det knådas i nacken, då är jag där på en gång och masserar.

I 2014 gick jag Friskvårdsmassagekurs på Axelssons. Jag tyckte om att massera, men ville hjälpa mer.
I mars 2015 hittade jag Jin Shin Jyutsu, blev alldeles lyrisk och gjorde min första kurs april 2015 i Uppsala. Instruktör Natalie Max.
I februari 2016 gjorde jag min andra kurs i Strasbourg i Frankrike med instruktör Jed Schwartz.
Efter min tredje kurs i Amsterdam i Nederländerna i augusti 2016 (instruktör Susan Schwartz) blev jag certifierad.
Min fjerde kurs gjorde jag i Uppsala i 2017, instruktör Anita Willoughby.

Jag är tacksam över att Anita Westö (som har 12 års erfarenhet med Jin Shin Jyutsu) tog mig under sina vingar. Vi har bytt behandling sedan april 2016. Sedan augusti 2016 har även Helene Iliste (som har 25 års erfarenhet) förbarmat sig över mig. Det är guld att ha såna erfarna och mänskliga mentorer.

I 2018 insåg jag att jag ville göra mer och var nyfiken på Reiki healing. Jag gjorde slag i saken och Anki Pettersson initierade mig februari 2018. Jag blev totalt avslappnad och visste att jag ville jobba med Reiki. Ett annat sätt att hjälpa människor. Reiki är som Jin Shin Jyutsu en gåva, och jag känner mig välsignad eftersom jag har hittat dessa former att kunna hjälpa mig själv och andra i vår stressade värld.

Jag ser fram emot att hjälpa just dig att leva ditt mysliv med balanserade energier och en avslappnad kropp!

Varma hälsningar
Kristin Ellingsen
Sthlm healing
Tel 070-314 0099